Výroba

Zde je přehled výroby vlastních masných výrobků. Je možné, že se výroba ten daný den může změnit. Reagujeme na skladové zásoby a také na poptávku. Rozhodujeme se den předem, co budeme vyrábět. Kvůli čerstvosti našich výrobků. Je možné, že z výroby něco vynecháme, ale místo toho vyrobíme něco jiného. Zabijačkové výrobky vyrábíme pouze v zimním období. Před Vánocemi budeme každý den vyrábět smetanové i vinné klobásy slabé i silné.

Standardní výroba masných výrobků

  • pondělí
    • jaternice
    • jelíta žemlová/kroupová
    • zabijačkový prejt
    • kroupy
    • papriková klobása
    • loupežnická klobása
    • bylinková klobása
  • úterý
    • jaternice
    • jelíta žemlová/kroupová
    • zabijačkový prejt
    • zabijačková polévka
    • kroupy
    • uzená krkovice bez kosti
    • uzená slanina
    • uzená žebírka
    • uzené koleno s kostí
    • uzený bok s česnekem
    • uzený bok s kostí/ bez kosti
    • vinné klobásy slabé/silné
    • játrová zavářka
  • středa
    • párky
    • novopacké párky
    • špekové uzenky
    • vinné klobásy slabé/silné
  • čtvrtek
    • jaternice
    • jelíta žemlová/kroupová
    • zabijačkový prejt
    • kroupy
    • uzená krkovice bez kosti
    • uzená slanina
    • uzená žebírka
    • uzené koleno s kostí
    • uzený bok s česnekem
    • uzený bok s kostí/ bez kosti
    • vinné klobásy slabé/silné
    • játrová zavářka
  • pátek
    • vinné klobásy slabé/silné
    • smetanové klobásy slabé/silné